Hirdetés

Hihetetlen magyar sikerek a nemzetközi FIFA 13 Bajnokságon!

|

Az Intel Extreme Masters Katowicében megrendezésre kerülő versenyén egy magyar játékos is részt fog venni, hurrá!

Hirdetés

A különböző országok saját FIFA 13 selejtezői rendkívül jól szervezetten zajlottak le, és a BestOfThree rendszernek köszönhetően valóban a legjobbak jutottak be az Európai selejtezőbe. Ennek lényege, hogy egy ellenfél ellen nem volt elég 1 győzelem, az jutott tovább, aki elsőként érte el a 2 győzelmet.

IEM Selejtező - Csoportkör

Az európai FIFA 13 csoportkörben olyan elit játékosoknak kellett megmérkőzniük egymással, akik közül többen részt vettek már WCG-n, ENC-n és egyéb világbajnokságokon is. A rutinjuk tehát már megvolt ahhoz, hogy bármelyikük joggal megszerezhesse a továbbjutó helyek valamelyikét.

Az 5 fős csoportokból az első 2 ember jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. A magyarok közül ez Gabu-nak sikerült egyedül, de az elismerés jár urbanszki13-nak, ReDw1nG-nek és Gaguu_Style-nak is, szép volt fiúk!

Gabu magabiztosan lépett át ellenfelein és csoportelsőként jutott be az egyenes kieséses szakaszba.

IEM Selejtező - Egyenes kieséses szakasz

Ebben a szakaszban a 8 legjobb játékos vehetett részt. Az országokat tekintve a romániai és bolgár playerek voltak többségben, de ez nem bizonytalanította el magyar cyberfocistánkat.

Gabu első ellenfele a romániai Cold-Blood volt, de sajnos bekövetkezett az, amitől honfitársunk tartott: már az első körben az alsó ágra került, ahonnan nagyon távolinak tűnt a TOP2 hely elérése. Az alsó ágon már nem szabad hibázni, aki kikap ellenfelétől, az búcsúzik a tornától és a lengyelországi részvétel esélyétől is.

A feszült helyzet ellenére Gabu higgadtan, összeszedetten játszott, így sikerült túljutnia a cseh Hart-on és a bolgár RespoL-on is. Ezek után jött a revans: az őt alsó ágra küldő Cold-Blood-ot is kiejtette, két nehéz meccs után.

Már csak 1 mérkőzés választotta el Gabu-t a Lengyelországba vezető úttól. Ellenfele ezúttal a román válogatott egyik legjobb játékosa, NiGhT volt. Az első 2 mérkőzésük eredménye 0-3 és 2-1 lett, majd ezután következett a mindent eldöntő 3. mérkőzés, ahol bebizonyította Gabu, hogy igenis van helyük a magyaroknak az európai elit között!

Ha érdekel, hogyan fog Gabu szerepelni Katowicében, esetleg érdekel a magyar bajnokság az ESL-en ,vagy csak hobbi FIFA 13 játékos vagy, dobj egy like-ot az ESL MAGYARORSZÁG Facebook csoportjára.

Gabu, Neked sok sikert kívánunk a továbbiakban is, a többieknek pedig gratulálunk az elért eredményeikhez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)