Hirdetés

Hihetetlenül olcsón csaphatsz most le a Bethesda klasszikus játékaira

|

A GOG.com legújabb akciói kifejezetten a régebbi közönségkedvenc Bethesda címekre koncentrálnak.

Hirdetés

A GOG.com időről időre kedveskedni szokott a felhasználóknak különféle akciókkal, és most is pontosan így tettek. Ezúttal az 1986-ban alapított Bethesda legjobb munkái közül válogattak, így jött létre a Bethesda Publisher Sale nevezetű akció, ami jelenleg is fut, és valóban kiváló játékok közül lehet benne szemezgetni.

Ezúttal kifejezetten a régebbi klasszikusokra koncentráltak, közülük lehet most behúzni nem is olyan kicsik kedvezményekkel párat.

Hirdetés

A régebbi idők közkedvelt Bethesda játékaira 60-80 százalékos kedvezménnyel lehet rávetődni, íme pár példa a kínálatból:

Az akció egészen március 6-ig tart, szóval még bőven van időtök válogatni a játékok között.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)