Hirdetés

Hitman - a 10. célpont egy gyógyszerész

|

Megkaptuk az újabb rövid eligazítást a következő különleges célpontunkhoz, akit ezúttal a szerelmesek városában csíphetünk (vagy lőhetünk) nyakon.

Hirdetés

Holnap érkezik meg Párizsba a 47-es ügynök következő célpontja, aki a gyógyszeriparban tevékenykedik, ennél fogva pedig csak kulcsfontosságú személy lehet. Egyesek szerint jobb kiiktatni, de csak egy esélyünk van rá.

A jól öltözött gyógyszerész hölgy holnaptól egy héten keresztül Párizsban tartózkodik majd, eddig van lehetőségünk becserkészni. A vadászat péntek délután 2-től indul.

Azért is különleges a hölgyemény, mert ő a 10. Elusive Target. Ha vele és a korábbi 9 célponttal is sikerült végeznetek, akkor elsőként bújhattok bele a Blood Money öltönybe (amit a fönti képen is láthattok). Ezt sehogy máshogy nem tudtok megszerezni, csak ha túl vagytok 10 különleges személy likvidálásán.

Ti mennyinél jártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)