Hirdetés

Híreket kérünk!

|

Hosszú idő után hiánypótló fícsörrel bővül ki a GameStar Online; ezúttal nem Ti, hanem mi kérünk híreket. Igen, Tőletek.

Hirdetés

Nagyszerű ötlettel állt elő egyik fórumozónk itt a szomszédban, név szerint Kimmuriel. Nyitott egy topicot, amiben Ti végre rendezett keretek között ajánlhattok témákat a GameStar híreket gyártó csapatának - nem pedig mondjuk itt, a hírhozzászólások közt. Ez hivatott kiváltani a régebben működő, mára megszűnt lehetőséget, amikor is emailben lehetett hírt küldeni nekünk. Akár két vállon veregetést is kaphatna ezért, ha nem nyúlnám le gátlástalanul az ötletét, de sajnálom, már meg is tettem :)

Tehát aki bármilyen hírértékkel bíró dolgot olvasott, de azt nem látja itt az oldalon, és azt gondolja, hogy azért érdeklődésre tarthat számot, az legyen oly' jó, hogy szól nekünk! Ennek pontos mikéntjéről a téma első egy-két hozzászólása hivatott tájékoztatni a nagyérdeműt.

A GameStar fórumát mindenki igénybe veheti az itt kommentelésre használt felhasználónév-jelszó párossal. A fórum moderált, ezügyben a szabályzatot tessék elolvasni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)