Hirdetés

Hirtelen visszatérhetett a Twitchre Indiefoxx, akit túlságosan szexuális tartalmak miatt bannoltak

|

Közel két évvel ezelőtt a hot tub és mikrofonszopogatós videókért örök eltiltást kapott Indiefoxx, de az üzleti világban ennek értelmezése meglepően rugalmas.

Hirdetés

Az "ASMR" és a medencében bikiniben "beszélgetős" streamjeiről ismert Indiefoxx akkor került a reflektorfénybe, amikor a Twitch főoldala tele volt fürdőruhás hölgyekkel, fül formájú mikrofonokkal, és érdekes szögekbe állított webkamerákkal. A karantén szexuáis forradalma során a Twitch adminok több tiltást is kiosztottak, ezek egy része egész hatásosnak bizonyult. Indiefoxx esetében más volt a helyzet: ő minden tiltás után visszajött, és ugyanúgy folytatta a "seggel a kamerának" metódust, mintha nem kapott volna figyelmeztetéseket.

Öt korábbi, pár napos tiltás után végül megkapta a végleges kizárását, mely során a partneri szerződését is felbontották. Indiefoxx eközben átköltözött az OnlyFansre és megpróbálta párszor kérvényezni a tiltásának feloldását, de a Twitch döntése változatlan maradt. Egészen néhány nappal ezelőttig, amikor is kiderült, hogy végleges tiltás még két évig sem tartott, a streaming óriás hirtelen meggondolta magát.

Hirdetés

Indiefoxx fiókja hirtelen feloldásra került 1 év, 9 hónap és 6 nap után. 

Egyelőre nem igazán tiszta, hogy a Twitch miért döntött úgy, hogy mindezek után visszaengedi Indiefoxxot az oldalra, de egyes feltételezések szerint a Kick növekvő népszerűsége áll a háttérben. A kaszinó-oldal által üzemeltetett streaming platform több ismerős figurát is magához vonzott az utóbbi időben, így sokakban felmerült a költözés kérdése (amit a Kick 95-5 százalékos részesedési megosztása a tartalomgyártókkal nagyban megkönnyít). Akármi is történik a háttérben, Indiefoxx jól járt, erősek a kétségeink, hogy most visszafogottabban keresné majd a nézők kegyeit, de az szinte biztosnak tűnik, hogy a Twitch változtat bizonyos dolgokon, hogy megtartsa impozáns számait.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)