Hirdetés

Most már te is kipróbálhatod, milyen lehet Jézusnak lenni

|

Hamarosan elindulhatunk Jézus életútjára a nagysikerű Újszövetség adaptációjával.

Hirdetés

Nem tudom, hogy mi történik a világgal, amikor a Biblia és Jézus Krisztus is érkezik a Steamre. Márpedig ez a helyzet, és utóbbi még csak nem is egy digitális könyv vagy egy kvízjáték lesz: egy Jézus életét feldolgozó, FPS-nézetű kalandról van szó.

Az I Am Jesus Christ valamikor 2023 első negyedévében fog befutni Steamre, de azt egy prológus is megelőzi majd, ami még idén megérkezik.

A bevezető mindenkinek ingyenes lesz (ha már úgyis a karácsonyt ünneplejük, akkor miért is ne ülnénk le végigjátszani), és a fejlesztő tájékoztatása szerint nagyjából egy órányi játékidőt tartalmaz majd. Két nehézségi szinten, normálban és sztorimódban is élvezhető lesz.

Hirdetés

A közlemény szerint a normál verzió komolyabb nehézséget jelent, amiről fogalmunk sincs, hogy mit jelenthet egy olyan játékban, aminek I Am Jesus Christ a címe.

A prológus december 1-én fog megjelenni, és itt már fel is rakhatjátok a kívánságlistátokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)