Hirdetés

Hiszel a szellemekben? - Ghost Recon: Future Soldier Launch Party

|

Ők a szellemek, ellenségeik azt sem tudják, mi történik velük, mielőtt fűbe harapnának. Jövő csütörtökön Budapesten találkozhattok velük.

Hirdetés

2012. május 25-én kerül az üzletekbe a Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon: Future Soldier X360 és Playstation 3 konzolokra.



A megjelenés alkalmából a forgalmazó, a PlayON Magyarország launch party-t szervez a megjelenés előestéjén (2012. május 24.) a budapesti Club 4 Players-ben.
A rendezvényen –a játék kipróbálásán túl – számos programelem és nyeremény biztosítja az izgalmas szórakozást: fegyverbemutató és összeszerelési verseny, valamint CQC (pusztakezes harc) bemutató is szerepel az est programjai között.



Hiszel a szellemekben? Ha igen, gyere el és csatlakozz Te is a legendás Ghost egységhez és próbáld ki megjelenés előtt a játékot!

Ghost Recon Future: Soldier Launch Party

Időpont: 2012. május 24., csütörtök este 18:30

Helyszín: Club 4 Players (Budapest VI. kerület Ó utca 36.)

Programok:
- Próbáld ki megjelenés előtt a játékot!
- Fegyverbemutató az előző részek fegyverarzenáljából
- CQC (pusztakezes harc) bemutató
- Fegyver-összeszerelés bemutató és verseny
- Nyereményjátékok értékes Ghost Recon relikviákért

Regisztrációdat mielőbb küldd el a grfs@playon.hu címre, mivel a résztvevők száma limitált, a részvételt a regisztráció beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)