Hirdetés

Hitman 2 - bemutatkozik régi jó barátunk, az aktatáska

|

A How to Hitman sorozat új részéből megtudhatjuk, hogyan lesz hasznunkra a táska. Mint kiderült, nem csak mesterlövész puska tárolására alkalmas.

Hirdetés

A Hitman játékokban korábban lehetőségünk volt arra, hogy megkérjük az ügynökséget, rejtsen el nekünk a pályán egy komolyabb fegyvert egy alig feltűnő táskában. Ez a funkció a 2016-os részből kimaradt, de most kibővítve tér vissza.

Hirdetés

A Hitman 2-ben szinte bármit belerakhatunk, nem csak a mesterlövész puskát, és használhatjuk önmagában is fegyverként, elterelőként, illetve ha ügyesen trükközünk, rávehetjük a mesterséges intelligencia által irányított arcokat, hogy elcipeljék nekünk valahova, ahova mi nem tudnánk észrevétlenül elvinni. Nézzétek meg a mókás felhasználási módokat alább.

A Hitman 2 változatalanul november 13-án érkezik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)