Hirdetés

Hitman 2 - a gyűjtői kiadás mellé még öltönyös gumikacsa is jár

|

A legnagyobb rajongók egy csomó apróságot bezsebelhetnek még a játék mellett, ha ezt a csomagot választják.

Hirdetés

Idén ősszel érkezik a Hitman 2, így a játékosok ismét a 47-es ügynök bőrébe bújhatnak, hogy eltegyék láb alól célpontjaikat. A játék természetesen gyűjtői kiadást is kap, amit most meg is nézhetünk egy kicsit közelebbről.

Hirdetés

A Hitman 2 Collector's Edition stílusosan egy aktatáskában érkezik, és a Hitman 2 Gold Edition mellett tartalmaz egy exkluzív fémtokot, egy töltény formájú kulcstartót, egy érmét, illetve egy, a 47-es ügynökről mintázott gumikacsát.

Ezeken felül játékbeli jóságok is járnak a vásárlóknak, illetve a csomagban benne van az Expansion Pass is, ami hozzáférést ad az első két kiegészítőhöz. Aki pedig a gyűjtői kiadást választja, az már november 9-én belevetheti magát a kalandokba.

A Hitman 2 november 13-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti megveszitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)