Hirdetés

Az új Denuvóval együtt a Hitman 2-t is feltörték

|

Még csak a korai hozzáférésű Gold változat jelent meg, de a kalózok máris feltörték a Hitman 2 másolásvédelmét.

Hirdetés

Ismét nem áll túl jól a Denuvo szénája, ugyanis az osztrák cég hiába adta ki másolásvédelmi szoftverének legújabb változatát, a kalózok hamar feltörték az 5.3-as verziót is. A törést szállító csapatnak ráadásul csupán néhány nap kellett azt követően, hogy a Football Manager 2019 esetében keresztül sikerült megkerülniük az előző, 5.2-es védelmi programot.

Hirdetés

Mivel a Hitman 2 Gold kiadásával már péntek óta játszhattak a vásárlók, a crackerek is hozzáfértek a játék állományaihoz a normál megjelenés előtt, ami kedden esedékes. Mivel a nevét a GOG, a másolásvédelmi technológiák elleni kampányáról másoló csapatnak mindössze néhány napra volt szüksége az új változat hatástalanításához, az a furcsa helyzet állt elő, hogy a kalózváltozatok letöltői előbb élhetik át a 47-es ügynök legújabb kalandjait, mint a normál verziót választó, fizető vásárlók. A kudarc után a Denuvót fejlesztő osztrák cégnek sietnie kell, ha új verzióval szeretnének előállni, ugyanis az idei megjelenések közül a Battlefield V-öt (bár itt az online multiplayer túlsúlya miatt kevésbé fontos a másolásvédelem) és a Just Cause 4-et is az ő szoftverük hivatott megvédeni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)