Hirdetés

Annyi tartalom érkezik decemberben a Hitman 2-höz, hogy nem végzünk az év végéig

|

A fejlesztők elmesélték, hogy milyen meglepetésekkel készülnek az év utolsó hónapjára.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban az IO Interactive számos tennivalóval igyekezett színesebbé varázsolni a 47-est irányító játékosok napjait, így például halloweenkor egyedi küldetésre mehettünk. Az ünnepek sorából természetesen nem maradhat ki a karácsony sem, a csapat egész hónapban ünnepelni fog.

Hirdetés

A stúdió egy hosszabb videóval leplezte le, hogy mi lesz a Hitman 2 decemberi tartalmainak a menetrendje. December 5-én két új Escalation küldetéssel (The Truman Convention, The Raaz Algorithm) bővül a játék, másnap pedig a The Chef becenévre keresztelt, visszatérő Elusive Target várja majd, hogy eltegyük láb alól. Ezt követően december 12-től kezdődően tizenkét, a közösséggel együtt összehozott ünnepi-témájú misszióban vehetünk részt, és jön a "The Han Encasement" nevezetű Escalation Contract. December 17-én debütál két szezonális küldetés is (az egyik a Holiday Hoarders, amellyel feloldhatjuk a Mikulás jelmezt, a második pedig a Hokkaido Snow Festival), valamint kapunk két további Escalation küldetést (The Rafael Misadventure, The Kotti Paradigm) és még egy célpontot (The Stowaway), szóval lesz mit csinálni. Íme mindez mozgásban: 

A Hitman 2 már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ti visszanéztek az ünnepekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)