Hirdetés

Hitman 2 - rengeteg tartalommal vár a decemberi frissítés

|

A kedvenc kopasz bérgyilkosunknak bőven akad majd munkája az ünnepek alatt is.

Hirdetés

A decembert egy Occupational Hazards megjelölésű Featured Contracts listával nyitotta a Hitman 2, de még sok minden más is vár bennünket az év vége előtt.

Hirdetés

Az új Escalation Contract december 13-án érkezik The Aelwin Augment címen. A 47-es ügynöknek helyt kell majd állnia Sgàil szigetén, ahol egyre komolyabb kihívásokkal fog szembekerülni. A Holiday Surprise december 16-án jön, és hogy hű maradjon a nevéhez, sok mindent nem árultak el róla a fejlesztők, azt leszámítva, hogy passzolni fog a karácsonyi szezonhoz, és csak limitált ideig lesz elérhető.

December 21-én kapunk majd egy új Elusive Targetet, a The Revolutionary-t, akit Santa Fortunán lehet majd levadászni 10 napon keresztül. Az év utolsó újdonsága, a The Turms Infatuation nevű Escalation is Santa Fortunán játszódik majd, és december 27-én fog befutni.

A lelkiismeretes bérgyilkosoknak lesz dolga bőven a karácsonyi időszakban. Ti játsszátok még a Hitman 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)