Hirdetés

Hitman 2 - delfinen is lovagolhatsz benne

|

A Hitman 2 pályái rengeteget őrültséget tartalmaznak, a fejlesztők kreativitása pedig nem merült ki a furcsa jelmezekben.

Hirdetés

Számos módja van annak, hogy egy bérgyilkos meglépjen a tett helyszínéről, de a delfinek hátán szörfözés nem feltétlen tartozik a legszofisztikáltabb módszerek közé. Ha viszont stílusosan akarunk dobbantani, akkor annak ennél jobb módja nem nagyon van.

Hirdetés

A delfines Easter Egget a Miami pályán rejtették ez az IO Interactive fejlesztői, és akkor oldhatjuk fel, ha sikerült kiiktatnunk Sierra és Robert Knoxot. Ezt követően a szökőkútnál már csak a megfelelő sorrendben kell aktiválnunk a köveket, és a 47-es ügynök tornászokat megszégyenítő egyensúlyérzékkel pattan két delfin hátára, hogy elszáguldjon a naplementébe. A videó mindent elmagyaráz.

Ti találtatok már bármilyen Easter Egget a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)