Hirdetés

Hitman 2 - nyáron bankba, ősszel üdülőhelyre megyünk

|

Az IO Interactive elárulta, hogyan tervezi bővíteni a Hitman 2-t 2019 folyamán.

Hirdetés

Nem működött igazán jól a 2016-os Hitmannél kipróbált epizódokra bontás, ezért az IO a folytatásra taktikát váltott.

Hirdetés

A Hitman 2-ben minden alap pályát egyszerre kaptunk meg, de bővítmények azóta is folyamatosan érkeznek. A Silver Edition és Gold Edition vásárlói számára tavasszal a Hantu kikötő Sniper pálya, valamint nyáron a The Bank nevű új helyszín lesz elérhető, míg a The Prison Sniper pálya és a The Resort helyszín ősszel csak a Gold Edition vásárlóinak jár. Ezeken felül érkeznek még öltözékek, extra küldetések, bővül a Ghost mód, hetente változnak a kihívások, elusive targetek és megbízások. A tartalmak egy részét mindenki megkapja ingyen, az alapjáték vásárlói is. Pontos dátumok még nincsenek, de így néz ki a menetrend:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)