Hirdetés

Hitman 2 - ezzel a trailerrel indulunk gyilkos küldetésre

|

Befutott a Hitman 2 launch trailere, ami gameplay jelenetekkel emlékeztet mindenkit arra, hogy néhány nap múlva újra munkába áll a 47-es ügynök.

Hirdetés

Az első Hitman 2 tesztek már megérkeztek, így minden bizonnyal ezekben a percekben sem unatkozik kedvenc bérgyilkosunk, hamarosan pedig még több munkája lesz, ugyanis pár nap múlva a rajongók is átvehetik felette az irányítást (Sean Bean karaktere pedig fogalmazhatja a végrendeletét). 

Hirdetés

Noha nemrég az IO Interactive röviden már bemutatta a Hitman 2 lényegét, természetesen a megjelenést sem hagyták kedvcsináló nélkül, ez pedig egy hihetetlenül hangulatos launch trailert eredményezett, amelyben a 47-es ügynök azt teszi, amit mindenki másnál jobban és stílusosabban tud. 

A Hitman 2 megjelenése november 13-án várható többek között hat változatos helyszínnel, izgalmas játékmódokkal (Ghost Mode, Sniper Assassin), továbbfejlesztett játékmenettel és új Elusive Targetekkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)