Hirdetés

Hitman 2 - egymás ellen is bérgyilkolhatunk majd

|

Egy 1v1 alapú, kompetitív játékmód is bemutatkozik az új Hitmanben.

Hirdetés

A Hitman játékoknak már évek óta sikeresen beválik a régi recept, de azért újításokkal is próbálkoznak a készítők.

Hirdetés

Az IO Interactive nagy múltú lopakodós játékát talán senkinek nem kell bemutatni, mindenki kedvenc bérgyilkosa heteken belül pedig visszatér. A megszokott formula mellett új formában is összemérhetjük képességeinket más játékosokkal, hiszen érkezik a Ghost Mode névre keresztelt, 1v1 alapú játékmód is. A két játékos egyaránt öt meggyilkolandó célszemélyt kap küldetésül, a nyertes pedig nyilván az, akinek hamarabb sikerül a feladat. A friss előzetes élesben is megmutatja, hogy miről is van szó:

Fontos leszögezni, hogy hiába kezdik a játszmát ugyanott a felek, interakcióba onnantól kezdve abszolút nem léphetnek egymással. Sem megtámadni, sem szabotálni nem tudjuk az ellenséges ügynököt, hanem a saját "világunkban" kell ügyködnünk a célszemélyek likvidálásán, függetlenül az ellenfél cselekvésétől. Aggódnunk persze nem kell, valószínűleg így is számos feszült pillanatot okoz majd az ötletes játékmód.

A Hitman 2 november 13-ától nyitja meg kapuit az önjelölt bérgyilkosok előtt. Ti is öltönyt húztok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)