Hirdetés

Hitman 2 - rémisztővé válik Hawke's Bay

|

Már a halloweeni küldetés előzetese is félelmetes.

Hirdetés

Soha, egy pillanatig se gondoltuk, hogy épp a Hitman 2 lesz az, amiben nem ünneplik a halloweent. Az IO Interactive egy különleges Escalation Contract küldetéssel készül, melyet Hawke's Bayben teljesíthetünk.

Hirdetés

A feladat részletei még nem tisztázottak, de ha sikerrel járunk, egy öltözék és egy denevéres shuriken lesz a jutalmunk. Emellett úgy tűnik, a 47-es fejére rárakhatunk egy tököt, ami önmagában ötször rémisztőbbé teszi, mint amilyen egyébként. A küldetés a 2.71.0-s frissítéssel együtt élesedik ma délután, és nem fogják kivenni az ünnep végeztével. Az update egyébként rengeteg javítást tartalmaz.

Októberben még egy Elusive Target és néhány kihívás is érkezik, ezek miatt 25-én lesz érdemes belépni. Most már tényleg annyi tartalom van a játékban, hogy a következő rész megjelenéséig is nehéz lesz minddel végezni, úgyhogy ha kifogtok egy jó leárazást, mindenképp nézzetek rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)