Hirdetés

Hitman 2 - visszatérnek a Season 1-es pályák

|

Sőt, a felújított területek az első Hitman tulajdonosai számára ingyenesen elérhetőek lesznek az új játékban.

Hirdetés

A Warner Bros. egy új trailerrel jelentette be a Legacy Packet, vagyis a Hitman első részében megismert Paris, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado és Hokkaido mapokat tartalmazó csomagot.

Hirdetés

Az első szezon összes pályáját felújítják a Hitman 2 új játékmechanikáival, továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával, és természetesen új textúrákkal. Az új kütyük is elérhetők lesznek, így izgalmas lesz visszatérni a régi helyszínekre új stratégiával. Nézzétek meg a trailert alább:

Azt a sajtóközleményben nem tisztázták, hogy teljesen ingyenes lesz-e a Hitman Season 1 tulajok számára a Legacy Pack, vagy csak ajándékba kapják a DLC-t a Hitman 2-höz, ez majd kiderül legkésőbb november 13-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)