Hirdetés

Hitman 2 - Hokkaidóba visz a téli esemény, bárki ingyen ellátogathat oda

|

Tegnap vette kezdetét a Snow Festival, melynek keretében visszatérhetünk az első rész japán pályájára. Megjött az első fizetős DLC is, de új helyszínt még nem hozott.

Hirdetés

Miután tavaly év végén visszamentünk Párizsba, hogy ismét elbánjunk a Reszkessetek, betörők! rosszfiúival, most újra a 2016-os Hitman játék egy helyszínére visz az utunk.

Hirdetés

A Snow Festival a Legacy Packkal rendelkező játékosoknak a tegnapi naptól elérhető, mindenki más (beleértve azokat is, akik nem vették meg a Hitman 2-t) pedig a mai naptól (PS4-re és Xbox One-ra délután 2-től, PC-re este 7-től) töltheti le a Hokkaido Legacy Locationt, mely egészen február 12-éig lesz ingyenesen játszható. A küldetés során hógolyókkal dobálózhatunk és más, téli témájú tárgyakat használhatunk, valamint tematikus jutalmakat szerezhetünk, miközben egy új célpontot próbálunk levadászni.

Emellett megérkezett az Expansion Pass vásárlói számára elérhető Winter Sports Pack is, mely egy új öltözéket, elterelésre használható hógolyót, alapvetően mászáshoz szánt, de itt gyilkolásra alkalmas eszközöket, valamint egy táskát hoz. Önállóan nem lehet megvásárolni egyelőre.

A frissítés egyébként sok mindent javított, ezekről a hivatalos oldalon olvashattok többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)