Hirdetés

Hamarosan újra megpróbálhatjuk levadászni Sean Bean karakterét a Hitman 2-ben

|

Nem sok újdonsággal bővíti a játékot januárban a fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Az IO Interactive a csapat hivatalos oldalán egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy januárban nemcsak még több tennivalóval bővül a Hitman 2, hanem újból megpróbálhatjuk likvidálni a Mark Fabe nevű célpontot, akit Sean Bean alakít. Visszatér tehát január 17-én a The Undying Elusive Contract, így aki korábban nem próbálta, most újra lehetősége adódik Faba elkapására Miamiban. 

Hirdetés

Aki korábban már sikeresen teljesítette vagy éppen elbukta a küldetést, azok számára lezárt marad az akta, hiszen egy célponttal csak egyszer lehet próbálkozni. Január 23-án a közösségi kurátorok kedvenc megbízásait próbálhatjuk ki, elsőként MulletPride segítségét kérték. Január 9-től aktív a 11 kiemelt küldetés, amelyeket az IO a Hitman Forum legjobbjai körül választott.

Számítani lehet arra, hogy idén bejelentik a folytatást, ugyanis 2020-ban már csak ilyen jellegű frissítések lesznek a Hitman 2-höz, teljesen új tartalmak nem várhatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)