Hirdetés

Hitman 2 - új kihívások és térképek is érkeznek júliusban

|

Rengeteg újdonsággal kecsegtet ebben a hónapban a folyamatosan bővülő játék.

Hirdetés

Az IO Interactive csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy új, izgalmas tartalmakkal bővítse a Hitman 2-t. Júliusra elég sok mindennel készültek, a játékosoknak bőven lesz új tennivaló a játékban.

Hirdetés

Július minden hetében bővülni fog a Hitman 2, az új Escalation Contract, a Babayeva Dissonance mától válik elérhetővé a játékosok számára. Jövő csütörtökön érkezik  egy új Challenge Pack, amelyben öt kihívást teljesíthetünk Santa Fortunában. Egy héttel később, 19-én visszatér a Legacy Elusive Target, és 10 napon keresztül próbálhatják elcsípni a Legacy Pack tulajdonosai a The Badboy célpontot. Ezután 25-én új Escalation Contract válik elérhetővé, majd 30-án az Expansion Pass birtokosai egy új Sniper Assassin pályán bizonyíthatják rátermettségüket. A fejlesztőcsapat egy videóban részletesebben beszél a júliusi tervekről, ezt alább nézhetitek meg.

Ti várjátok már a Hitman 2 nyári újdonságait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)