Hirdetés

Hitman 2 - nem fogunk unatkozni júniusban sem

|

Vadonatúj kihívásokkal és célpontokkal készülnek nekünk a fejlesztők a nyár első hónapjában.

Hirdetés

Az IO Interactive korábban már beszámolt arról nagy vonalakban, milyen újdonságokra számíthatnak még idén a Hitman 2 játékosai. Most pedig azt is részletezték a srácok, hogy miféle tartalmak érkeznek ebben a hónapban.

Hirdetés

Május 28-án bekerült a Hitman 2-be a Muffin Man Challenge Pack, ami a sütivel kapcsolatos kihívásokat tartalmaz, és persze jutalmak is járnak a teljesítésükért. Ráadásul az elkövetkezendő hetekben sem fogunk unatkozni, ugyanis június 7-én rögtön érkezik két Legacy Elusive Target is Sapienzába, a The Guru és a The Congressman, akikkel eredetileg az előző felvonásban találkozhattunk. Ez a kihívás 10 napig lesz aktív, és a teljesítéséhez szükségünk lesz a Legacy Pack tartalmaira is.

Június 13-án jön egy új Escalation Contract, amely során Whittleton Creekben kell beavatkoznunk egy helyi vállalkozás működésébe. Egy héttel később, 20-án bekerülnek a közösség által készített missziók, és a játékosoknak most először lehet esélyük megszerezni a Handyman Toolboxot. A jutalom megkaparintásához teljesíteni kell a Contract Master kihívást, vagyis végig kell játszani 40 Featured Contractot.

A rajongói missziókkal egy napon, tehát szintén 20-án érkezik egy újabb Escalation Contract, aminek ezúttal Miami ad otthont, és nagy hangsúly lesz azon, hogyan bánunk a shotgunnal. Június 24-én újabb élő adással jelentkezik az IOI Monthly, amely során többek között a júliusi tartalmakról is szó esik majd. Egy nappal később, 25-én az Expansion Pass és az Expansion Pack 1 tulajdonosai számára elérhetővé válik egy új sandbox pálya, a The Bank, amihez tartozik egy új küldetés is, a Golden Handshake. Ugyanezen a napon az Expansion Pass-tulajok kipróbálhatják az első két Special Assignmentet is, illetve kap egy frissítést is a Hitman 2.

Itt még nincs vége az újdonságoknak, mivel június 27-én újból visszatérünk Miamibe egy másik Escalation Contract miatt, 28-án pedig megpróbálhatunk levadászni még egy Legacy Elusive Targetet, az első részből ismert The Entertainert. Őt Marrakesh-ben találhatjuk meg, és a likvidálásán túl meg kell szereznünk egy listát is a kihívás teljesítéséhez. Ha pedig sikerrel járunk, akkor miénk a Summer Suit with Gloves öltözék.

Ha még több részletre vagytok kíváncsiak, akkor mindenképp látogassatok el a hivatalos weboldalra. Ti várjátok már az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)