Hirdetés

Hitman 2 - egy Sniper Assassin pályát és néhány új célpontot is hoz a március

|

A 47-es ügynöknek márciusban is lesz dolga, ráadásul úgy tűnik, hogy néhány politikai játszma végére is pontot kell tegyen.

Hirdetés

Az IO Interactive bejelentette a márciusi tartalmakat a Hitman 2-höz, melyek között új célpontokat, néhány új kihívást és fegyvert és egy új helyszínt is találunk.

Hirdetés

Pénteken érkezett meg a legújabb Elusive Target a játékba, akinek kiiktatására 10 nap áll rendelkezésünkre. A célpontunk - Dame Barbara Elizabeth Keating, fedőnevén The Politician -, egy elvtelen, korrupt politikus, aki már gyilkoságra is vetemedett, így jobb minél előbb kivonni a forgalomból. A nőt Hawke's Bayben találjuk majd Új-Zélandon, de kiiktatását nehezíti, hogy dublőrt használ, így ha nem akarjuk, hogy a reputációnkon csorba essen, először ki kell találjuk, hogy melyik az igazi célpontunk, mielőtt a tettek mezejére lépnénk.

Még ebben a hónapban akadni fog tennivaló, ha eltakarítottuk a felső körök söpredékét, ugyanis 14-én érkezik majd a The Butler Did It kihívás csomag, amiben Sgail szigetén kell majd hat kihívást teljesítenünk, amivel a Feather Duster nem halálos, közelharci tárgyat oldhatjuk fel.

A hónap másik nagy újítása a Sniper Assassin map lesz, amit az Expansion Pack 1 és Expansion Pass tulajdonosai március 26-tól játszhatnak. Itt egy új helyszínen kell majd kiiktassunk 3 célponot testőröstül. A Sniper Assassin módban lehetőség nyílik online co-op játékra is, hogy akár egy pajtással együtt essünk neki a küldetéseknek.

A március utolsó célpontja a Black Hat hacker lesz Párizsban, akit a 29-én érkező Legacy Elusive Contract keretében tudunk kiiktani, de erre is csak 10 napunk lesz.

Ti nekivágtok a küldetéseknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)