Hirdetés

Hitman 2 - Sean Bean megérkezett, nekünk csak végeznünk kell vele

|

Elérhető a Hitman 2 első Elusive Targetje, akit elvileg több mint egy tucatszor megöltek már, mégis mindig újra felbukkan.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy Sean Bean játékbéli karaktere, Mark Faba a The Undying kódnevet kapta, ezt jól tudja mindenki, aki csak egy picit is ismeri a színész munkásságát. Persze ezt a marketingesek is igyekeznek folyamatosan újra az eszünkbe vésni. 

Hirdetés
,

Mark Faba ma megérkezett végre a Hitman 2-be, ennek örömére pedig rögvest ki is adtak az alkotók egy új videót, aminek nagyjából minden második mondata egy vicces kikacsintás annak tükrében, hogy hány filmben lelt már szörnyűbbnél szörnyűbb halált Sean Bean. A küldetést részletesen bemutató videót akkor is érdemes végignéznetek, ha megfelelő likvidálási módok között szeretnétek válogatni, mivel megvillant pár egészen érdekeset. 

A Hitman 2 PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra jelent meg pontosan egy hete.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)