Hirdetés

Hitman 2 - most Szibériában lövöldözhetünk

|

Egy börtön létszámát kell csökkentenünk mesterlövészként. Kellemetlen munka, de ezt is el kell végezni valakinek.

Hirdetés

Már csak egy bejelentésre vagyunk attól, hogy biztosra vehessük, lesz Hitman 3, de addig is jól elvagyunk a második résszel, melyet még egy darabig bővíteni fog az IO Interactive. Sajnos kis hazánkban nem övezi túl nagy érdeklődés ezt a játékot, pedig higgyétek el, megéri kipróbálni magatokat a legendás kopasz bérgyilkos világában.

Hirdetés

Most a Sniper Assassin módhoz érkezett egy új pálya, mely a szeles, fagyos Szibériába utaztat minket. Az Expansion Pass vásárlói számára elérhető új kihívás során a Perm-14 börtön igazgatóját, lakóit, őreit kell likvidálnunk a lehető legkreatívabban, leghatékonyabban. Sokféleképp teremthetünk káoszt, rajtunk áll, hogyan oldjuk meg a feladatot.

Közben augusztusban új célpontok, eszközök, kihívások jönnek, ezekről itt olvashattok bővebben. Tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)