Hirdetés

Hitman 2 - rengeteg új tartalom jön szeptemberben is

|

A Maldív-szigetekre, egy gyönyörű üdülőparadicsomba utazunk majd gyilkolni, de érdemes lesz korábbi helyszínekre is visszatérni.

Hirdetés

Nem kevés újdonsággal dobta fel a Hitman 2 egyébként is kielégítő alapcsomagját az IO Interactive az elmúlt hónapokban, ingyenes és fizetős extra tartalmak egyaránt érkeztek. Most eljött a pillanat, hogy az utolsó, az Expansion Pass részeként tálalt helyszín is megnyíljon.

Hirdetés

A Haven Island-i küldetés cselekménye pont onnan indul, ahol a New York-ié véget ért, de a terület maga sokkal egzotikusabb lesz. Szeptember 24-étől vághatunk majd bele, viszont már most is érdemes belépni a játékba, ugyanis 5-én érkezett két új Escalation Contract, és szeptember 12-én jön egy harmadik. 13-án visszatér Walter Williams Párizsba, őt iktathatjuk ki, ha elsőre sikerül - mivel Elusive Target, nincs második lehetőség, és csak 10 napunk lesz megpróbálni a missziót. Szeptember 19-étől kiemelt Contractokat és még egy Escalation Contractot kapunk, illetve 24-én Haven Island mellett két új, csak az Expansion Pass tulajdonosainak járó küldetés érkezik: az A Silver Tongue Miamiba, míg az A Bitter Pill Whittleton Creekbe visz minket. A hónapot 27-ével egy Elusive Target zárja, őt Marrakeshben fogjuk tudni eltenni láb alól. Mindezt az alábbi videó is remekül összefoglalja.

Ti hogy álltok a Hitman 2-vel, belekezdtetek már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)