Hirdetés

Hitman 2 tesztek - jól sikerült az új bevetés

|

Megjöttek a Hitman 2 első értékelései. Aki az előzőt szerette, ezt is szeretni fogja.

Hirdetés

A 2016-os Hitman epizódokra bontása és folyamatos frissítgetése arra is jó volt, hogy a játékosoktól kapott visszajelzések után az IO Interactive pontosan tudja, mire vágyik a nép, és így igazából nem is mehetett félre a folytatás.

Hirdetés

Hivatalosan csak a jövő héten jelenik meg, de a Gold Edition játékosai már holnaptól játszhatnak vele. Az embargó ma lejárt, megjelenhettek az első tesztek, melyek többnyire dicsérik a játékot. Az átívelő sztorival sokan nem voltak kibékülve (az sajnos az előző játékban is erősen felejthető volt), és a látvány sem a legszebb, de a játékmenet, az újítások betaláltak. 18 értékelés után 81 a Metacritic átlag, íme a nagyobb oldalak pontszámai:

GamesRadar+ - 3.5/5
Gamespot - 8/10
IGN US - 7.7/10
PC Gamer - 84/100
PCGamesN - 8/10
USgamer - 4.5/5

Remélhetőleg a napokban mi is megkapjuk a sajtópéldányt, aztán nekieshetünk, hogy elmondjuk, szerintünk milyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)