Hirdetés

Hitman 2 - ezekkel tehetjük el láb alól a célpontokat

|

Robbanó gumikacsát is használhatunk, ha nem akarunk őrült módjára lövöldözni. És azt egy Hitman játékban nyilván nem érdemes.

Hirdetés

A Hitman 2 által kínált különböző lehetőségeket bemutató videósorozat harmadik részében az eszközökről esik szó, miután a korábbi kettő megismertette velünk a bérgyilkos gondolkodásmódot és a részletes, összetett világot.

Hirdetés

Mint azt alább láthatjátok, jó néhány eszközt kapunk arra, hogy kiéljük kreativitásunkat, és észrevétlenül dolgozzunk a sikerért. Ahogy eddig is, minél óvatosabbak akarunk lenni, annál körültekintőbben kell eljárnunk, és annál nehezebb lesz a feladat, de az észrevétlenségre törekvés mindenképp kifizetődő. A tükrökre külön büszkék a fejlesztők.

A Hitman 2 november 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)