Hirdetés

Hitman 2 - az új trailer elmeséli a lényeget

|

Ha valaki még nem sejtené, hogy mire számíthat a 47-es ügynök következő bevetésétől, azt egy új videó igyekszik felvilágosítani.

Hirdetés

Az IO Interactive kigondolta, hogyan lehetne egy percbe sűrítve elmesélni, hogy mi mindent tartalmaz majd a Hitman 2. Nem volt könnyű. 

Hirdetés

Az alábbi trailer azért megpróbál a lényegre hagyatkozni. Lesz itt hat eltérő helyszín (az új-zélandi Hawke's Bay, az amerikai Miami és Whittleton Creek, a kolumbiai Santa Fortuna, az indiai Mumbai és az észak-atlanti Sgáil sziget), amelyeken teljesen szabadon intézhetjük el a célpontokat. Lesznek játékmódok (mint az 1v1-es Ghost Mode és a különálló Sniper Assassin) és természetesen maga a játékmenet is fejlődik, hiszen többek között okosabb lett az MI, kaptunk egy vadonatúj minimapot, kép a képben visszajátszást, valamint rengeteg új bérgyilkos eszközt, például az ikonikus aktatáskát is. 

Nyilván nem maradnak ki az élményből az átmenetileg levadászható Elusive Targetek sek, az első személy például egy bérgyilkossá vált egykori M5 ügynök, Mark Faba, akit Sean Bean alakít. Mind tudjuk, mi lesz a sorsa. 

A Hitman 2 november 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)