Hirdetés

Hitman 2 - új trailer emlékeztet Sean Bean érkezésére

|

A színész karaktere az első Elusive Target lesz, hamarosan lecsaphatunk rá.

Hirdetés

Ki mást választhatott volna az IO Interactive a Hitman 2 egyik elintézendő célpontjának szerepére, mint a színészt, aki szinte minden filmjében meghal? Sean Bean láthatóan örömmel asszisztál a róla szóló mémek erősítésében, viszont résen kell lennie annak, aki el akarja csípni a játékban. 

Hirdetés

Bean egy Mark Faba/The Undying névre hallgató, korábban még MI5 ügynökként tevékenykedő bérgyilkost kelt életre, aki az első a Hitman 2 Elusive Targetjei közül. Nem fogjuk tudni becserkészni korlátlan ideig és végtelen alkalommal. Faba november 20-án tűnik fel Miamiban, a játékosok december 4-ig vadászhatják le, viszont mindenki csakis egyszer próbálkozhat. Az alábbi rövid trailer arra emlékeztet, hogy pár nap múlva akcióba lendülhetünk: 

A Hitman 2 már beszerezhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)