Hirdetés

Ingyenes a 2016-os Hitman, de sietni kell

|

47 ezer Steam kulcsot oszt ki az IO Interactive... vagyis osztana, ha az oldaluk bírná a terhelést.

Hirdetés

A dán fejlesztőcsapat azt találta ki, hogy a Hitman reboot 4. születésnapjára 47000 példányt ingyen ad a PC-sek számára. Azzal viszont nem kalkuláltak, hogy ennek hatására tömegek özönlik el az oldalukat, így a kódhoz jutás nehezebb, mint lennie kellene.

Hirdetés

Valószínűleg még nem fogyott el mind, de nem árt résen lenni és bőszen frissítgetni ezt az oldalt, hátha olyan szerencsések lesztek, hogy nem száll el 504-es hibával. Ha megnyitottátok, írjátok be a CELEBRATE47 kódot, és tiétek lesz a Hitman: The Complete First Season. Mi mindenesetre szóltunk, szorítunk, hogy ne maradjatok ki a lehetőségből, mert tényleg egy jó, tartalmas játékról van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)