Hirdetés

Hitman - egy halálos vécét is kijavít az új patch

|

A harc és a nehézség finomhangolása mellett a Hitman legújabb frissítésében néhány vicces bug is javításra került, köztük a vécékagyló is, ami olykor a 47-es halált is okozhatta.

Hirdetés

A mai napon megérkezett Marrákes utcáira a Hitman utolsó elusive targetje - már ami a júliust illeti - de a tíz napig levadászható célpont megjelenése előtt egy frissítést is élesítettek a már függetlenül dolgozó készítők. Ebben például csökkentették az Xbox One-os töltési időket, is, de nem csak ilyen technikai jellegű újdonságok érkeztek.

Hirdetés

Az IO finomhangolta a játék harcrendszerét is, például némileg megnövelték az NPC-k lövései között eltelő időt és csökkentették a 47-es által elszenvedett sebzést, míg az életerejének növekedését felgyorsították. Aki viszont hirtelen úgy érezné, hogy mindettől túl könnyű lett a Hitman, hamarabb feloldhatja majd a Professional nehézséget. A legviccesebb kijavított bug viszont talán a "Bathroom Break" achievement megszerzéséhez kötődik. Eddig néha, mikor a 47-es fentről áldozatára lökött egy vécécsészét a marrákesi iskolában, a bérgyilkos is meghalt, ami mostantól nem fordulhat elő. A többi javításról egyébként itt olvashattok, újabb frissítésre pedig legközelebb augusztusban számíthatunk.

Ti vissza szoktatok még térni a Hitmanhez, vagy az új tartalmakig pihentetitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)