Hirdetés

Hitman - 4K-ban is nézheted a 360 fokos előzetest

|

A Hitman párizsi helyszínének divatbemutatója meglehetősen jól néz ki az új kedvcsináló videóban.

Hirdetés

Holnap válik elérhetővé digitálisan az új Hitman játék első epizódja, a jeles nap közeledtével pedig a Square Enix közzétett egy igazán ütős előzetest.

Egyre nagyobb divat 360 fokos videókat készíteni, nem tudtak ellenállni ennek a trendnek a Hitman készítői sem. A most kiadott előzetesben ráadásul nem csak saját kedvetek szerint forgathatjátok a kamerát, hanem mindezt a vizuális csodát pompás 4K minőségben is élvezhetitek. A videó az első epizód párizsi helyszínét mutatja be. Nézzétek meg gyorsan, gyönyörűen sikerül.

Az új, epizodikus formában megjelenő Hitman játék dobozos verziójára még egy picit várnunk kell, hiszen az csak idén ősszel fog megérkezni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ha viszont a digitális vásárlás mellett döntötök, akkor már holnap indulhattok zongorahúrral nyakakat metszeni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)