Hirdetés

Hitman 5 - Nem tapogatják idegen kezek a bérgyilkos kopasz fejét

|

A korábban felröppent hír, miszerint másik fejlesztőcsapat dolgozna 47-es újabb kalandján, kacsának bizonyult.

Hirdetés

Nem is oly régen kapott szárnyra a hír, miszerint a Rocksteady csapata venné át a legújabb Hitman-kaland pátyolgatását.



Legutóbbi munkájuk, a Batman: Arkham Asylum rövid, de annál szórakoztatóbb demóját kivégezve azt kell mondanom, minden bizonnyal képesek lennének 47-est akár még meg is reformálni, de bármilyen változtátásokat is fog tartalmazni a Hitman 5 munkacímen futó alkotás, azért biztos, hogy nem ők felelnek.



Sir Ian Livingstone, gyerekkorom kedvenc Kaland, játék, kockázat! könyvsorozatának társzerzője szót kért az Eidos részéről és határozottan cáfolta a felröppent híresztelést. "Most hallok erről először. A Hitman mindig az IO Interactive gyermeke volt, s változatlanul az lesz. A Rocksteady semmilyen módon nem vesz részt a munkálatokban."
Az új Hitman tehát marad dániában, s nem jár úgy, ahogyan annak idején a Lara baba (Tomb Raider), akit hat epizód után szakítottak ki szülei kezei közül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)