Hirdetés

Hitman: Absolution - 47-es, a megtévesztések nagymestere

|

Az új trailerben az álruhákra vethetünk pár pillantást.

Hirdetés

Láttunk már 17 perces, 18 perces játékmenetet, meglestük a Professional Edition tartalmát, most pedig itt a legújabb Hitman: Absolution videó, melyben az álruháké a főszerep.

A készítőknek elgurulhatott a gyógyszerük fejlesztés közben, mert bizony mondom néktek, lesz pár olyan öltözék is, aminek semmi értelme. Nem hazudok, nézzétek:

Ettől a kis komolytalanságtól eltekintve a Hitman: Absolution nagy durranásnak ígérkezik, az eddigi információkon és videókon kívül ezt támasztja alá Chava kolléga előzetese is az októberi GameStar hasábjain. Megjelenés november 20-án PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Várós!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)