Hirdetés

Hitman: Absolution - A 47-es kódszámú sheriff

|

Titokzatos halálesetek történnek a dél-dakotai Hope községben és csak egyetlen ügynök járhat a dolog végére...

Hirdetés

A kopasz, mindenre elszánt és síri nyugalommal bíró 47-es ügynök legújabb fejezete komoly nehézségekkel bír, hiszen fényt kell deríteni a városkában történő szörnyű halálesetekre és kideríteni, hogy valóban egyetlen ember keze van-e a dologban.

A Hope News Times címlapja nem átall megnevezni is a gyilkosságokat állítólagosan elkövető személyt, ez pedig nem más, mint Hope község legbefolyásosabb, rendkívül agyafúrt embere, Blake Dexter. A városkában szerte olyan plakátokba botolhatunk, amelyből leszűrhető, hogy a lakosság Dexter befolyása alatt áll és csak a 47-es ügynök segíthet a helyzeten. A Hope News Times arra tette fel életét, hogy minden héten leközöl egy cikket Dexter elkövetett bűntetteiről és a kiadás másnapján megtoldja mondanivalóját egy a 47-es ügynök közbenjárásával készült képpel is.

Természetesen mindez a Square Enix és az IO Interactive kettőse által elkövetett tetszetős marketing, amellyel a Hitman: Absolution egyik fejezetére szeretnék felhívni a figyelmet. Felül a fiktív Hope News Times legelső példánya kapott helyet, alul pedig a másnap hozzá kölcsönzött kép: a 47-es tekintetéből azonnal kivehető, hogy ha rajta múlik, Blake Dexter nem sokáig bírhat a befolyásával...

A hír végére időzítettem egy pletykát is, ugyanis a PSM3 magazin pletyka szinten tudni véli, hogy a Hitman: Absolution még idén decemberben napvilágot láthat PS3-ra, X360-ra és PC-re egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)