Hirdetés

Hitman Absolution - A 47-es ügynök Deus Ex gúnyában

|

A legutóbb megszellőztetett Deus Ex: Human Revolution DLC az információk mellett végre mozgásban is megmutatja magát.

Hirdetés

A Square Enix keresztmarketingje megállás nélkül zakatol tovább, ezúttal a november végén beharangozott Deus Ex: Human Revolution DLC mutatja meg magát teljes valójában egy másfél perces videó képében.

A Hitman: Absolution letölthető tartalmában a 47-es ügynök magára öltheti Adam Jensen, a Deus Ex: Human Revoltion főhősének jellegzetes gúnyáját, valamint olyan fegyverekkel is bővül arzenálja, mint a Krugermeier 2-2 pisztoly vagy éppen a M1928. A DLC.-re nem kell tovább várni, mától elérhető mindhárom platformra (PC, PS3, X360), mely nemes dátumot a kiadó egy előzetessel ünnepel meg:

Szerencsére kedvenc bérgyilkosunknak nincs szüksége efféle kellékekre ahhoz, hogy sikert sikerre halmozzon a pénztáraknál és a kritikusoknál, elég csak a korábban ismertetett pontszámokra gondolnunk, amik máris garantálták a hatodik Hitman epizód elkészülését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)