Hirdetés

Hitman: Absolution - Előrendelési akció a Steamen

|

10%-ot spórolhat meg az, aki a Steam rendszerén keresztül rendeli elő az IO Interactive novemberre várható Hitman epizódját.

Hirdetés

A Hitman: Blood Money után újra a 47-es ügynök bőrébe bújva ártalmatlaníthatjuk az ügyfeleink által kért célpontokat, méghozzá borsos áron. Az IO Interactive fejlesztésében készülő várva-várt produktum debütálása november huszadikán várható, ám előtte megannyi előrendelési akció keretein belül szerezhetjük be a Hitman: Absolution címre hallgató matériát.

Ezek közül egy a Steamen elérhető akció, melynek köszönhetően 10 százalékkal olcsóbban hozzáférhetünk a játékhoz, így 49.99 euró helyett 44.99-ért szerezhetjük be. Természetesen elővásárlásunk mellé megkapjuk a nagy sikerű Hitman: Sniper Challenge című kiegészítést is, mely olyannyira bizonyult népszerűnek, hogy nem kizárt egy folytatásban való bemutatkozása sem. Nem maradhat ki a Professional Edition néven futó exkluzív kiadás sem az akcióból, ezért a gyűjtői változat szintén 10 százalékkal kevesebbe fáj pénztárcánknak (59.99 euró helyett 54.99).

A Professional Edition a következőket tartalmazza:

- 72 oldalas artbook
- Hogyan készült videó
- Agency Gun Pack DLC csomag: Fejlesztett hangtompító, Lézerirányzék, Jagd P22G pisztoly, HX UMP gépfegyver, SPS 12 sörétes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)