Hirdetés

Hitman: Absolution - Hangerőt a maximumra!

|

A fejlesztők nem csupán a külalakra, a 47-es ügynökre és az eszközökre, de a Hitman: Absolution audio részlegére is hatalmas hangsúlyt fektetnek!

Hirdetés

Új gameplay jelenetekkel tarkított, fejlesztői kommentárral ellátott Hitman: Absolution videót kaptunk, melyben a legfőbb hangsúlyt nem más kapta, mint a játékmenet alatt felcsendülő hangok és hangeffektek. Az IO Interactive kötelékében munkálkodó Thomas Bärtschi gondoskodik arról, hogy a játékosok ne szenvedjenek hiányt, ha lopakodásuk és küldetéseik során a fülükre szeretnének hagyatkozni, ugyanis a játék arra is figyelmeztet minket ilyesfajta módon, ha egy ellenfél felfigyel ránk, esetleg kezdünk gyanússá válni.

S hogy mindez hogyan működik élesben? A Hitman: Absolution aktuális traileréből kiderül, csak tekerjétek maximumra a hangerőt:

A Glacier 2 motor hajtotta játék PC, PS3 és X360 platformokon kerül a boltok polcaira november huszadikán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)