Hirdetés

Hitman: Absolution - Ki jár jól egy merénylettel?

|

47-es akaratán kívül újabb dollármilliókhoz segítette hozzá legfőbb ellenlábasát.

Hirdetés

A konzolokra már elérhető (PC-n augusztus 1-től) Hitman: Sniper Challenge azt a terhet rója 47-esre, és rajta keresztül a játékosra, hogy megszabadítsa a világot az ifjabbik Richard Strongtól, a Stallion Armaments ügyvezető igazgatójától.



Ki hitte volna, hogy ezzel pont Blake Dexter, a Hitman: Absolution első számú rosszfiúja jár majd jól, aki Strong és 16 testőre halálának köszönhetően bevásárolta magát a cégbe.
Hope lakosai mindebből csupán annyit fognak fel, hogy a helyi üzemek több megrendelést kapnak, a felfutó termelés pedig újabb munkahelyeket teremt. Nem is csoda, hogy az ő szemükben Blake Dexter az Aranypolgár.



Alig várom már, hogy rátekerhessem a nyakára a drótgarottot, miután novemberben átküzdöttem magam a Hitman: Absolution többi akadályán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)