Hirdetés

Hitman: Absolution - nem csak ölni kell, dumálni is

|

Ha valaki attól tart, hogy az új Hitman játék olcsó vérengzéssé fajul, annak jó hírünk van: a készítők komolyan veszik a sztorit és a karaktereket, 2000 oldalas forgatókönyvből készül az Absolution.

Hirdetés

Az IO Interactive a részletekben elveszni akaró felhasználókra is gondolt, ezért most nekik üzenték, hogy nem kell parázni, minden karakternek igyekeznek megfelelő mélységet adni, hogy valóban képet kapjunk a küldetések hátterében álló konfliktusokról és összefüggésekről.

Az MI karakterek dialógjait még az ünnepek táján rögzítették, állítólag 2000 oldalas forgatókönyből dolgoztak a színészek, az tehát már biztos, hogy lesz sok duma a játékban, reméljük nem csak az üres fajta.

Pontos dátum még mindig nincs a megjelenést illetően (még idén egyszercsak várható), de abban már reménykedhetünk, hogy a Hitman: Absolution PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)