Hirdetés

Hitman: Absolution - Te hogy játszottad, profin, vagy nyomin?

|

Ebben a legújabb élőszereplős kisfilmben a készítők remekül mutatják be a különbséget.

Hirdetés

A Hitman: Absolution tavaly november 20-án jelent meg, de szegény japán játékostársaink csak január 24-én vethetik majd bele magukat a 47-es ügynök legújabb kalandjaiba.

Talán mindannyian találkoztatok már azzal a zavaró helyzettel a játékban, amikor igyekeztetek szépen, okosan, csendesen teljesíteni egy pályát, de valaki mégis kiszúrt, és elkezdődött a hentelés. Nálam legalábbis nem egyszer előfordult, de ez persze magyarázható az én bénaságommal is.

Mindenesetre az alábbi videó készítői a két végletet mutatják be: a profi és a nyomi stílus megvalósítását, kellemes szórakozást:

És hogy milyen lesz a következő Hitman játék? Konkrétumokat egyelőre nem tudni, de a Hitman: Absolution megjelenése után nem sokkal már hallhattunk ezt-azt róla, egy bizonyos: újragondolják majd a 47-es ügynök koncepcióját. Addig is marad a nosztalgia, erre nyújt remek lehetőséget a Hitman HD trilógia, mely február 1-én érkezik PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Ti milyen stílusban játszottátok az Absolution-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)