Hirdetés

Hitman: Absolution - The Kill Mode Trailer

|

Kedvenc 47-es ügynökünk saját eszközein és a keze mellett szinte bármivel képes likvidálni célpontját - ez már a Blood Money esetében is nagy hangsúlyt kapott.

Hirdetés

Egy bérgyilkos eszköztárához rengeteg lehetőség kapcsolódik és az sem mindegy, hogy az adott pályán milyen stílusban halad előre: adrenalintermelő módon terminátorként osztja az ólmot, avagy Sam Fisher-t meghazudtolva lopakodik és csupán a cél lebeg a szeme előtt.

Az IO Interactive aktuális Hitman: Absolution videója az úgynevezett 'The Kill Mode' nevet kapta, mely a 47-es gyilkolási módszereit ismerteti velünk, természetesen a környezet elemeit használva cselekedeteihez. Példának okáért mindjárt láthatunk egy buliban táncoló delikvenst, akinek halálát a disco-gömb okozza, egy mérgezett üdítőt vagy éppen egy ropogósra sült úriembert. Irónikus? Mesteri...

A Hitman: Absolution november huszadikán lopja be magát a boltok polcaira és a szívünkbe, méghozzá PC, PS3 és X360 platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)