Hirdetés

Hitman: Absolution trailer - brutális vérengzés a kórházban

|

A Hitman videojáték-sorozat ötödik részéről már elég sokat hallhattunk, de az idei VGA keretében bemutatott trailer azért odatesz még egy lapáttal.

Hirdetés

 

A Hitman: Absolution a fejlesztők ígérete szerint az a játék lesz, amelyre érdemes volt hat évet várni. A  várakozás fő oka a technológia újragondolása volt, amely egyaránt érinti a mesterséges intelligenciát, és egyéb játékbeli elemeket. Ezt később egy elég hangulatos videó-bemutatóval is alátámasztották, nekem ez már bőven elég volt ahhoz, hogy elkezdjem kiemelt helyen várni a jövőre megjelenő Hitman: Absolution-t.

Most azonban a VGA keretében bemutatott a Square Enix (most először ugyebár ők a kiadó) egy olyan büntető trailert, hogy azonnali birtoklási vágy tört rám. A hangulat kőkemény, a 47-es ismét úgy teríti le az ellent, mint gyakorlott háziasszony a lepedőket. És ez még nem minden...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)