Hirdetés

Hamarosan nem csak az új Hitmannel játszhatunk Xbox One-on

|

Az Xbox 360-as visszafelé kompatibilitásnak hála One-on is nyüstölhetjük az egyik korábbi epizódot, de a dán fejlesztők többi játéka is az új konzolra költözhet.

Hirdetés

Az biztos, hogy a most játszható Xbox 360-as játékokon kívül rengeteg másik emulálására készen áll az Xbox One-on, ám a visszafelé kompatibilitásban résztvevő játékok nem egyszerre, hanem kisebb adagokban jelennek meg. Persze ezekkel a címekkel kapcsolatban nem túl nagy a titkolózás, így az IO Interactive feje, Hannes Seifert is elárulhatta, hogy a One-ra érkezik a Hitman: Absolution is.

Hogy pontosan mikor kezdhetjük nyüstölni az új konzolon is a 47-es ügynök legutóbbi kalandjait, egyelőre nem tudni, de nem lennénk meglepve, ha az új Hitman első epizódjának megjelenése körül tűnne fel a korábbi rész. Seifert egyébként azt is elmondta, idővel szívesen látnák az összes Xbox 360-as címüket a visszafelé kompatibilis játékok listájában, ami nem csak további Hitman-játékokat jelentene, hanem például a Kane & Lynch első epizódját is (a második már elérhető One-on is).

Az eddig megjelent visszafelé kompatibilis játékok közül ti melyiknek örültetek legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)