Hirdetés

Hitman - játékosok által kreált tartalmakat kapunk a legújabb frissítésben

|

Ebben a hónapban sem maradnak tennivalók nélkül a bérgyilkosok, bár ezúttal rendhagyó forrásból érkező feladatokat bíznak rájuk.

Hirdetés

Több mint egy éve volt legutóbb olyan frissítés amiben nem lett volna legalább egy Elusive Target, de az augusztusi ilyen lesz. A következő Hitman patch máshogy oldja meg a tartalom kérdését.

Kapni fogunk 10 db új Featured Contract megbízást. Ezek  játékosok által készített küldetések, amiket az IO és a közösségi is méltónak talált arra, hogy bekerüljenek egy frissítésbe. Több helyszínen, több célpontot kapunk, így aki maximalista, annak azért lesz dolga.

Augusztus végén aztán kapunk még 10 hasonló célpontot. A "Player-Curated Featured Contract" egy olyan csomag, amit a közösség egy nagyra tartott alakja válogatja össze. Ezúttal egy brazil streamer, Mendietinha volt a kurátor.

A játékosok alkotta tartalmat kihasználva az IO vesz egy mélyebb lélegzetet, és a jövőbeli kontenten dolgozik. Ha minden igaz, akkor idén ősszel valami nagy bejelentéssel fognak előállni. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)