Hitman - launch trailert kapott a béta

|

Már csak néhány nap választ el minket a Hitman bétájától, amire a Square Enix most egy hangulatos videóval hívja fel a figyelmet.

Vidd haza ráadás PC-s játékkal új gamer perifériád! Hirdetés

Az epizodikus Hitman megjelenésére egészen március 11-ig várnunk kell, a béta azonban már majd' egy hónappal korábban, február 12-én kezdetét veszi PlayStation 4-en.

Hirdetés

A 47-es ügynök múltját bemutató játék kifejezetten jól néz ki, így már alig várjuk, hogy végre rátehessük a mancsunkat. Az alapok természetesen semmit nem változtak: bemész, likvidálod a célpontot, aztán angolosan távozol. A lehetőségek tárháza természetesen bővül, így a Square Enix minden eddiginél látványosabb gyilkosságokat és szofisztikáltabb játékmenetet ígér.

A PC-s játékosoknak egészen február 19-ig kell várniuk, hogy kipróbálhassák a bétát, amelyhez a játék előrendelésével biztosíthatjátok a hozzáférést.

Nektek hogy tetszik az új Hitman?

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!