Hitman - csak a bétához kell állandó internetkapcsolat

|

A Square Enix megerősítette, hogy aki bétázni akar, az nem húzhatja ki a kábelt a gépéből. De mi a helyzet a végleges változattal?

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Holnap PlayStation 4-en, egy hét múlva pedig PC-n is kezdetét veszi a 47-es ügynök kvázi eredettörténetét feldolgozó epizodikus Hitman bétája, amellyel kapcsolatban most egy újabb fontos részletet hozott nyilvánosságra a kiadó.

A VideoGamer kérdezett rá a Square Enixnél, hogy akkor mi a helyzet a kötelező internetkapcsolattal, amire a kiadó az alábbi választ adta: "Miután valaki letöltött egy epizódot a végleges változatban, nem lesz szüksége állandó internetkapcsolatra. Lesznek viszont olyan játékelemek, amelyek csak online érhetőek el."

Ide olyan dolgok tartoznak, mint a heti/havi megbízások, amelyeket teljesíthetünk, illetve különböző kozmetikai elemek, fegyverek és ruházatok, amelyekkel színesíthetjük a játékot.

Ha valaki bétázni szeretne, annak vagy digitálisan kell előrendelnie a játékot, vagy a gyűjtőire kell lecsapnia, a dobozos normál változat mellé ugyanis nem jár a béta hozzáférés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!