Hirdetés

Modern platformokra jöhet a Hitman: Blood Money és Absolution

|

Bár Xbox One-on már mindkettő játszható, most lehet, hogy remasterek érkeznek.

Hirdetés

Napokra vagyunk a Hitman 2 megjelenésétől, és ugyan nem úgy tűnik, hogy emiatt őrül meg az internet népe, biztos, hogy aki megveszi, nagyon jól fog szórakozni.

Hirdetés

A nosztalgiázni vágyók hamarosan valami mást kaphatnak, ugyanis korhatárbesorolást kaptak a PEGI-től a Hitman: Absolution és a Hitman: Blood Money PlayStation 4-es és Xbox One-os változatai. Természetesen az IO Interactive egyiket sem jelentette még be hivatalosan, úgyhogy nem tudjuk, valamiféle egyenes újrakiadásról vagy újrakeverésről beszélhetünk-e, de a "remaster" szó hiánya az előbbit sejtteti. Érdekes, hogy a PEGI honlapján mindkettőnél 2018. szeptember 25-ei megjelenési dátum szerepel, ami már nyilván elmúlt.

A Blood Money 2006-ban, az Absolution 2012-ben jelent meg. Xbox One-on mindkettő játszható a visszafelé kompatibilitás miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)