Hirdetés

Hitman - felkerült a torrentoldalakra, de nem érdemes letölteni

|

Mindenféle torrentoldalakon megjelent a Hitman, és ugyan a csomag tényleg a játékot tartalmazza, a legtöbb játékos nem jár jól a letöltésével.

Hirdetés

Bár néhány újabb játék esetében gyorsan megbukott a Denuvo védelem, bőven van még olyan korábbi cím, ami jól bírja. Ilyen a Hitman is, aminek feltörésével már csak azért sem igazán érdemes foglalkozni, mert a legtöbb tartalom csak online módban, a szerverhez csatlakozva érhető el. A tört játékok meg általában nem tudnak kapcsolódni.

Akit valahogyan véletlenül egy torrent oldalra sodor a sors, az találkozhat egy HITMAN.Linux-ACTiVATED nevű torrenttel, aminek a neve mondjuk mindent elmond, de a hevesen dobogó szívű játékosok valószínűleg a játék címének elolvasása után már kattintanak is a letöltés gombjára. A helyzet az, hogy valóban sikerült a kalózoknak közzétenni a Hitmant, viszont nem a windowsos, hanem a pár napja megjelent linuxos változatot. A Redditen olvasható beszámolók szerint nem érdemes virtuálisan futtatott Linuxszal próbálkozni, a teljesítmény finoman szólva sem lesz kielégítő. 

A legjobb, ha megveszitek a játékot. Tényleg megéri, ráadásul már dobozosan is kapható, úgyhogy nincs kifogás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)